Tipa award
Omslagseffekter til CEWE FOTOBOK overbeviste internasjonal jury
29 redaktører fra berømte fotomagasiner fra hele verden valgte vinnerne av TIPA World Awards 2018 i april. I kategorien «Beste fototrykktjeneste», vant CEWE med deres omslagseffekter til CEWE FOTOBOK.


Internasjonalt overbevisende

Prisen fra The Technical Image Press Association (TIPA) er kjent som den mest prestisjefylte innen foto- og bildebehandlingsprodukter i verden. Avgjørelsene om prisvinnerne er basert på regelmessige produkttester gjort av et uavhengig dommerpanel, og målet er å orientere lesere om industriens innovasjoner. CEWE fikk TIPA World Award i kategorien “Beste fototrykktjeneste”. Det var muligheten for å pynte omslaget på CEWE FOTOBOK med spesialeffekter som overbeviste den internasjonale juryen. Uthevede elementer i effektlakk, gull- og sølvtrykk kan legges til for å pynte de individuelt designede omslagene, som gir en stilfull og unik finish. «Vi er veldig glade for at juryen med erfarne dommere valgte å gi prisen til CEWE FOTOBOK og utvalget av spesielle effekter», sier CEWEs Markedsføringssjef Thomas Mehls. «Med produktene våre sørger vi for at bilder ikke bare blir liggende bortgjemt elektronisk, men kan bli sett og tatt på i stedet. TIPA World Award motiverer oss til å fortsette dag etter dag med å sikre at kundene våre får fullt utbytte av bildene sine. CEWE FOTOBOK tilbyr det bredeste utvalget av størrelser, papirtyper, omslag og andre muligheter for tilpasning i verden. Denne enestående fleksibiliteten betyr at kundene våre har full kreativ kontroll over sin design av en unik, personlig fotobok.» I tillegg til omslagseffektene, roste også TIPA-medlemmene den intuitive designprosessen som gjør at alle, uansett erfaring, enkelt kan lage sin egen personlige bok: «En online steg-for-steg-prosess gjør bokvalget og designet av boken enkelt», var juryens sammenfattede uttalelse.


Bredt utvalg for individuelle resultater
Omslaget til hver CEWE FOTOBOK har sin egen stil, og gjennom valg av bilder, design og materialer kan man vekke nysgjerrighet om bokens innhold. Med Hardcover-pynten som nå er anerkjent av TIPA, kan et utvalg av designelementer som cliparts, tekst og rammer fremheves med effektlakk, gull- eller sølvtrykk. Kundene kan også gi hele omslaget en skinnende effekt ved å bruke effektlakk over hele overflaten, sammen med et utvalg av spesielle bakgrunnselementer. Andre bokomslag som Softcover, Hefte, Kunstlær og Luksuslerret er også tilgjengelige, i tillegg til Hardcover.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.