Om oss > Bæredyktighet
Vi tar ansvar
Vi tar ansvar – også utover bedriftens grenser.
Hos CEWE er fokus på bæredyktighet dypt forankret i virksomhetskulturen vår. Helt fra ressurssparende bruk av materialer til omhyggelig utvelgelse av leverandører og til miljøvennlig produksjon og levering av merkevarene våre – for oss er en bæredyktig verdikjede nøkkelordet i miljøbevisst ledelse.
Et klimanøytralt CEWE
Gjennomsiktighet er spesielt viktig for oss. Derfor blir vår miljømessige og sosiale forpliktelse regelmessig undersøkt og sertifisert av anerkjente partnere. Bæredyktighetslogoen vår er beviset på at hele verdikjeden vår er dokumentert bæredyktig.
Les mer
Socialt ansvar
Vi har i mange år støttet sosiale, sportslige og kulturelle prosjekter. Vi jobber konstant med å sikre optimale arbeidsforhold for medarbeiderne våre, å hjelpe svake i nærmiljøet vårt og å støtte sårbare barn og familier.
Les mer
Miljøpolitikk og klimamål
Miljøpolitikken vår tar utgangspunkt i følgende punkter: å spare på energien, beskytte vannet, skåne ressursene og sikre et godt arbeidsmiljø. Disse viktige aspektene utgjør fundamentet for vår bæredyktighetsstrategi.
Les mer
Bæredyktig produksjon
Vi forplikter oss til å kontinuerlig forbedre energiforbruket og energieffektiviteten. Vi velger ut alle materialene våre målrettet og ut fra et bæredyktig perspektiv. Derfor har vi siden 2013 vært FSC®-sertifiserte.
Les mer
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.