Kort og invitasjoner > Gull- sølv- og struktur-trykk
Effektlakk
Effektlakk

CEWE CARDS med effektlakk

Eksklusive detaljer med den elegante gull, sølv eller effektlakk. Gi kortene dine fysiske eller optiske kjennetegn, og velg en av tre vakre foredlinger, som gjør korthilsenen din til et ordentlig blikkfang.
Gull

Gulltrykk

De personlige kortene dine får en ekstra glamorøs effekt med den skinnende gulltrykk. Til bryllup, jul og andre fester blir kortene dine noe helt unikt, med våre stilige maler og gulltrykk sammen med de beste bildene dine.

Vårt kvalitetspapir med en styrke på 300 g/m2 og gullforedlingen som man kan kjenne med hånden, gjør kortene dine til en uforglemmelig opplevelse. Forgyll budskapene dine!

 

Sølv

Sølvtrykk

Ikke alt som skinner er gull - også den elegante sølvtrykk gir en skinnende effekt på kortet ditt. Med den vakre sølvglansen får designelementer som ornamenter og silhuetter et stilfullt utseende.

De strålende detaljene er ikke bare en optisk effekt, men kan også godt kjennes på det sterke kvalitetspapiret vårt, som veier 300 g/m2 Med en fremhevet struktur gir dette en flott 3D-effekt på kortet.
Struktur-trykk

Struktur-trykk

Raffinert design: Med foredlingen med struktur-trykkk kan du fremheve utvalgte elementer på kortet ditt. Særlig fargerike elementer blir dermed iscenesatt på en flott måte. Den gjennomsiktige lakkeringen sørger for intense farger, og forsterker dermed designets uttrykk.

Høyglanstrykk kan tydelig kjennes på overflaten av det sterke kvalitetspapiret, som har en vekt på 300g/m2
Design dine CEWE CARDS med effektlakk
Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort (klassisk), (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

FOLDEKORT XL høyformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Sett med 10 stk. Perfekt til dine takkehilsener og invitasjoner

Foldekort XL tverrformat (sett med 10)

Gull-, sølv- og struktur-trykk

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.