Kort og invitasjoner

Send en personlig hilsen med våre flotte kort og invitasjoner

Populære produkter fra vårt sortiment
Foldekort

Foldekort

Dette settet med ti identiske kort passer til de fleste anledninger enten det er «save the date»-kort, takkekort, julekort eller innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av familie og venner.
fra 29,00 kr*

Foto- og postkort

Kombinasjonen av dine bilder og våre designmaler vil bli til flotte og unike fotokort som gjør mottakeren glad. Stort utvalg av forskjellige stilarter.
fra 19,00 kr*

Meny- og bordkort

Med egendesignede menykort og bordkort kan du gi dine venner en minneverdig velkomst til bryllupsfest, bursdag, jubileum og andre anledninger.
fra 79,00 kr*
Bli inspirert

CEWE CARDS med effektlakk

Individuelle kort til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitasjon

Bursdag

Konfirmasjon

Send en personlig hilsen med våre flotte kort og invitasjoner

Design personlige kort og invitasjoner til enhver anledning

Invitasjoner, takkekort eller julehilsener. Det finnes mange anledninger til å sende et flott personlig kort.
Hos POWER Fotoservice er det enkelt å designe dine egne kort og invitasjoner med dine personlige bilder og tekster. Blant våre design finner du hundrevis av forskjellige layouter og design til bryllupet, barnedåpen, konfirmasjonen eller det årlige julekortet. Finn din personlige stil og design dine helt unike kort.
Alle våre kort og invitasjoner selges i sett med 10 stk med flotte konvolutter til. Skal det være ekstra spesielt, kan du for eksempel velge fargede konvolutter eller kort med sølv- og gulltrykk.Sett inn videoklipp i kortene dine

Gjør kortene og invitasjonene levende med små videoklipp som enkelt kan spilles av med en smarttelefon eller et nettbrett.
For å sette inn et videoklipp, må du velge en layout med QR-kode. Når videoen er lastet opp til foto.power.no, trekker du ganske enkelt videoen over det markerte område på kortet ditt. Deretter blir din personlige QR-kode automatisk generert, og videoen kan spilles av ved at QR-koden scannes med en smarttelefon eller et nettbrett.
Videoklippene kan ha en spilletid på opptil 5 minutter.100% Fornøydgaranti på CEWE CARDS

Hos POWER Fotoservice er vi stolte av kortene og invitasjonene våre, og det er viktig for oss at du alltid er fornøyd. Derfor tilbyr vi kundene våre 100% fornøydgaranti på alle CEWE CARDS.
Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd, kontakt oss på power@onlinefotoservice.no innen tre uker etter mottakelsen av kortene dine. Hvis du har mottatt dine CEWE kort og invitasjoner og ikke er helt fornøyd, kontakt oss på power@onlinefotoservice.no. Vi opplyser deg om returadresse og saksnummer. Når vi har mottatt returen din, foretar vi en vurdering med henblikk på en ny produsering av ordren, eller vi gir deg pengene tilbake - alt etter ditt ønske.Vi er alltid klare til å hjelpe

Har du spørsmål eller vil du gjerne høre mer, er du alltid velkommen til å kontakte oss på mail: power@onlinefotoservice.no eller på tlf. 2198 4433 på hverdager mellom kl. 8.30 og 18.00 samt søndager mellom kl. 15.00 og 21.00.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.