Fotokalender > Veggkalender

Få orden på hverdagen med en personlig veggkalender

Veggdkalender
VEGGKALENDER A5

VEGGKALENDER A5

Med veggkalenderen A5 i det praktiske lille formatet får du det beste ut av bildene dine. Den trykkes på papir i høy kvalitet, og du får masse forskjellige layout-muligheter.
fra 109,00 kr*
VEGGKALENDER A4

VEGGKALENDER A4

Skap noe enestående med din individuelle fotokalender i A4-format. Dine egne bilder er i fokus.

fra 149,00 kr*
VEGGKALENDER A3

VEGGKALENDER A3

Veggkalenderen i A3-format skaper alltid oppmerksomhet, og kanskje snart hengende på dine vegger?

fra 199,00 kr*
VEGGKALENDER A2

VEGGKALENDER A2

Vil du gjerne presentere dine beste bilder på en helt spesiell måte? Da vil du elske vår veggkalender i A2-format.

fra 459,00 kr*
VEGGKALENDER XXL

VEGGKALENDER XXL

Denne kalenderen passer perfekt til panoramabilder eller til fotocollager – uansett om du liker bilder i svart/hvitt eller bilder i mange farger.
fra 409,00 kr*
VEGGKALENDER KVADRATISK XL

VEGGKALENDER KVADRATISK XL

Når firkanten møter dine skjønneste bilder, oppstår en litt annerledes fotokalender. Forskjellige design og stilarter hjelper til med å skape den helt riktige kalenderen for deg.

fra 234,00 kr*
VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

Kalender som kunstverk: Det kvadratiske formatet på ca. 45 x 45 cm gir bildene dine en spennende presentasjon – og byr på forandring hver måned.
fra 399,00 kr*

Sett farge på veggen og organiser hverdagen med en CEWE FOTOKALENDER


Bruk noen av de mange gode bildene du har tatt i løpet av året til å sette sammen en flott fotokalender, som kan hjelpe deg med å holde orden på både minnene og hverdagen. Med en CEWE FOTOKALENDER fra POWER Fotoservice kan du lage flott og annerledes dekorasjon til veggen eller bordet, fylt med personlige bilder og morsomme minner. Samtidig er det et fantastisk redskap for å holde styr på hele familiens travle hverdag.

Når du bestiller en CEWE FOTOKALENDER fra POWER Fotoservice, kan du sette sammen en kalender som passer til akkurat dine behov – enten det er for veggkunst med flotte bilder eller som et anvendelig planleggingsredskap.

Velg blant annet mellom disse forskjellige typer kalendere:


Du kan velge mellom en lang rekke forskjellige størrelser og papirtyper, og du kan velge mellom en lang rekke av våre forskjellige designmaler og layouter som får bildene dine til å fremstå best mulig. På den måten kan du sette sammen en kalender etter ditt hjerte, og som matcher ditt behov.

Vil du virkelig skape blikkfang og fremheve dine vakreste bilder av familien din eller fra en opplevelse du har hatt i løpet av året, kan du velge en stor og flott fotokalender i A2- eller A3-format. Dermed kan du vise fram bildene dine, og du kan velge mellom blankt eller matt papir, så bildene dine blir fremhevet og alle detaljene og fargene virkelig kommer til å stråle.

Ønsker du i stedet bare en overblikkskalender over året og de viktigste merkedagene, kan du bestille en årskalender, som kan henges rett opp på kjøleskapet. Velg mellom en tosidig A4 årskalender hvor året er fordelt på for- og baksiden, eller en årskalender i A3-format, hvor alle tolv månedene kan ses på én gang og du dermed får et raskt og oversiktlig overblikk over hele året. Du kan selvfølgelig dekorere årskalenderen med bilder og legge til tekst og design, så den ser flott ut når den henger framme hele året.

Mulighetene er mange og utvalget er veldig stort, så vi har helt sikkert en kalender som matcher akkurat dine behov og din stil.


Gi et års minner i en CEWE FOTOKALENDER


Gi en du er glad i en CEWE FOTOKALENDER fylt med fine minner og flotte bilder de kan nyte hele året. Det er en fantastisk gave som pynter og er nyttig på én og samme tid. Bruk bilder fra en felles opplevelse eller bruk bilder av familien, fra bryllupet eller fra en ferie. Det er en perfekt måte å dele minner og opplevelser på en fin og praktisk måte.

Fyll en veggkalender med bilder fra årets reiser, som kjæresten din kan henge opp hjemme eller på jobben. Eller sett sammen en stor burdagskalender med familiebilder og merkedager til besteforeldrene. På den måten kombineres det praktiske elementet med vakre og personlige bilder av deres elskede familiemedlemmer.


Garantert fornøyd


Når du bestiller en CEWE FOTOKALENDER fra POWER Fotoservice får du også 100% fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er helt fornøyd med resultatet, kan du få laget kalenderen på nytt eller få pengene tilbake. På den måten er du sikret et godt resultat.

Det er dessuten alltid raskt og enkelt å bestille en fotokalender fra POWER Fotoservice. Du kan bestille direkte fra hjemmesiden vår, via vårt gratis fotoprogram eller via appen vår til IOS og Android. Du er garantert et flott resultat og samme høye kvalitet uansett hvordan du bestiller. Det eneste du skal gjøre er å:

  • Velge hvilken type kalender du vil bestille
  • Velge papirtype
  • Velge en layout og eventuelt designmal
  • Sett inn bildene dine
  • Sett inn tekst, figurer eller andre elementer du vil dekorere kalenderen din med
  • Bestille kalenderen din, og la oss få den sendt til deg.

Husk at du kan henvende deg til kundeservicen vår hvis du skulle ha noen spørsmål eller problemer. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 98 44 33 eller på e-mail her.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.