Fotokalender > Papirkvalitet

CEWE KALENDER – Et samlet overblikk over alle papirkvalitetene

CEWE KALENDER – Et samlet overblikk over alle papirkvalitetene

CEWE Papirkvaliteter

Velg mellom fire forskjellige papirkvaliteter – noe til enhver smak

Standard digitaltrykk

Standard digitaltrykk

En allrounder! Papirtypen Standard digitaltrykk er av høyeste kvalitet og kompatibel med alle kalenderformatene. Du kan skrive på den, som gjør at det er den ideelle planleggingskalenderen. Det 250 g/m² kraftige papiret overbeviser med en flott matt overflate og presist digitaltrykk som lar bildene dine komme til sin fulle rett. Farger blir gjengitt særdeles intensive, samtidig med at kontraster og konturer blir forsterket. Papirtypen er derfor perfekt til fargerike bilder fra den seneste ferien, av familien eller fra festlige anledninger. Dermed kan du gjenoppleve de fineste øyeblikkene gang på gang, måned for måned.
Matt digitaltrykk

Matt digitaltrykk

Elegant blikkfang: På papirtypen Matt digitaltrykk bruker vi et spesielt high-definition-blekk som gir bildene dine et særlig avdempet, eksklusivt utseende. Med en lettere ru overflate og en styrke på 260 g/m² gjengir naturpapiret bildene dine med myke farger og kontraster. Papiret passer perfekt til bilder med sterke strukturer, bilder av vidstrakte landskap og portretter av mennesker og dyr. Den matte overflaten absorberer lyset og forhindrer refleksjoner, som gir bildene dine en intensiv effekt – hele året.
Høyglans digitaltrykk

Høyglans digitaltrykk

Et severdig praktstykke! Høyglans digitaltrykk gir bildene dine en helt spesiell glans. Takket være høy lysintensitet og klare konturer, kommer bildene dine til å stråle på den glatte overflaten av det 250 g/m² kraftige papiret. Dine fineste feriebilder, bilder av hele familien eller andre fargerike bilder får en fantastisk skarphet. Sidene er lakkert med en tosidig UV-lakkering som beskytter bildene dine mot smuss og fukt. Et praktstykke til dine fire vegger!
Blankt fotopapir

Blankt fotopapir

Strålende blikkfang: Blank fotopapir gir klare bilder med høy lysintensitet. På det 230 g/m² kraftige papiret fra Fujifilm, blir bildene dine gjengitt med høy detaljgrad og bemerkelsesverdig dybdeskarphet. Dine helt personlige kalendersider blir forarbeidet med den klassiske sølvhalogenbelysningen, som får bildene dine til å stråle. Bildene dine virker enda mer levende – perfekt til fargerike bilder, makroopptak og portretter. Med denne fotopapirtypen får du kvalitet i særklasse, som også begeistrer profesjonelle fotografer!
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.