Fotokalender > Fornøydgaranti
CEWE KALENDER - Fornøydgaranti

CEWE KALENDER - Fornøydgaranti

Kjære kunde,


Det viktigste for oss er at du er fornøyd med din CEWE Fotokalender. Vi garanterer deg den høyeste kvalitet og service til enhver tid. Vår kundetjeneste står til rådighet ved alle henvendelser vedrørende din bestillling.


Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd ber vi deg kontakte oss innen tre uker etter at du har mottatt din CEWE Fotokalender. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, så finner vi sammen den løsningen som passer deg best. Vi fremstiller din ordre gratis, eller betaler tilbake kjøpsprisen mot returnering av den reklamerte kalenderen!Når gjelder fornøydgarantien?

Vi garanterer deg en perfekt CEWE Fotokalender av høyeste kvalitet. Hvis du til tross for passende håndtering oppdager en grunn til å være misfornøyd innen tre uker, produserer vi din ordre på nytt eller tilbakebetaler kjøpsprisen. Fornøydgarantien gjelder ved kjøp av opp til 3 kalendere. Det er ikke mulig å returnere deler av en ordre. Om du velger å benytte deg av 100% fornøydgarantien er det altså hele ordren som skal sendes i retur. Tilfredshetsgarantien bortfaller ved sesongvarer.Hvilke forskjellige former for returforsendelser finnes det?

Hvis du har mottatt din CEWE Fotokalender pr.post og ikke er fornøyd, ber vi deg kontakte oss pr. mail. Der vil vi opplyse deg om returadresse og saksnummer. Når vi har mottatt din retursending gjør vi en vurdering med tanke på en ny fremstilling av ordren, eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg.


Hvis du har avhentet din CEWE Fotokalender i en butikk og ikke er fornøyd, ber vi deg returnere din ordre til personalet i den samme butikken som du avhentet ordren i. Husk å medbringe en kopi av ordrebekreftelsen eller av produksjonsbekreftelsen. Når vi har mottatt din retursending fra butikken, produserer vi ordren på nytt eller betaler tilbake kjøpsprisen. Det er opp til deg. Hvis du ønsker at din CEWE Fotokalender skal fremstilles på nytt, vil den etter kort tid ligge klar til å hentes i butikken. Om du ønsker å få tilbakebetalt kjøpsprisen, skjer dette i den gjeldene butikken, med mindre du har betalt online.Hvor lang tid gjelder returretten?

Når du har mottatt din CEWE Fotokalender har du tre uker på deg til å returnere ordren og fortelle oss hvorfor du ikke er fornøyd. Husk å opplyse oss om ditt ordrenr.Dine ufravikelige rettigheter etter loven berøres ikke av garantien.Kontaktmuligheter

Du er meget velkommen til å kontakte vår kundetjeneste pr. mail.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.