Fotokalender > Adventskalendere

Sjokoladekalender med bildet ditt på

Skap overraskelse og glede hver dag med en flott og personlig julekalender fra POWER Fotoservice


Julekalenderen er en vaskeekte juletradisjon som de fleste er vokst opp med og som mange har tatt med seg inn i voksenlivet. Hvorfor ikke droppe de kjedelige og upersonlige julekalenderne og istedet designe din helt egen, fylt med bilder og kjærlighet?

Med POWER Fotoservice kan du velge mellom en lang rekke flotte julekalendere som kan designes og settes sammen, spesielt med tanke på mottageren. Velg mellom en av disse flotte julekalenderne:


Felles for alle våre julekalendere er at du helt selv kan velge hvilket bilde som skal pryde forsiden. Du kan dekorere kalenderen din ved hjelp av våre mange designmaler og du har til og med mulighet til å skrive en julehilsen foran.

Våre julekalendere er fantastiske gaver – ikke bare til barna men også til besteforeldre, kjæresten, venner eller til og med til kunder og kollegaer.


Sjokoladejulekalender med julekuler av melkesjokolade og bildet ditt på forsiden


Sjokoladejulekalenderen er en vaskekte juletradisjon og er alltid en hit hos unge sjeler i alle aldre. Med en sjokoladekalender fra POWER Fotoservice kan du nå kombinere lekker melkesjokolade med søte minner og flotte bilder. Du kan nemlig selv velge motivet for sjokoladejulekalenderen ved å sette inn dine egne bilder og en liten hilsen på forsiden. Bak lukene gjemmer det seg små fargerike julekuler av melkesjokolade som er med på å telle dagene ned til jul.

I år kan du droppe butikkens alminnelige og kjedelige sjokoladejulekalender til fordel for en personlig og morsom kalender. Gi den for eksempel til barna, barnebarna eller kjæresten som en hyggelig og flott overraskelse før jul. Sett inn et bilde på forsiden som vil gjøre dem glade, så de ser det fine bildet hver dag når en ny luke åpnes.


Sjokoladejulekalender med fire typer Kinder®-sjokolade og bildet ditt på forsiden


Kinder® er et av de mest ikoniske sjokolademerker for mange mennesker, og smaken vekker minner om barndom og lykkelige tider. Hvorfor ikke gi en sjokoladejulekalender med Kinder®-sjokolade, som er dekorert med et bilde som kan vekke enda flere gode minner og kanskje også skape nye?

Gi en du er glad i en julekalender pyntet med et flott bilde, så sørger vi for å gjemme fire forskjellige typer sjokolade fra Kinders® produktsortiment bak bildet:

  • Kinder® Riegel
  • Kinder® Bueno
  • Kinder® Country
  • Kinder® SchokoBons

Julekalenderen fra Kinder® er den perfekte sjokoladekalender til godtemumser og juleelskere i alle aldre. Den nydelige sjokoladen og det personlige bildet på forsiden vil skape julestemning hos selv den verste Scrooge eller Grinch.


Sjokoladejulekalender med Ferrero® sjokolade og bildet ditt på forsiden


Gjør julen litt søtere for en du er glad i med en ordentlig voksen-julekalender fra Ferrero®. Det er den perfekte julekalenderen til den kvalitetsbeviste sjokoladeelskeren som fortjener en liten desembergave. Gjør julekalenderen enda mer spesiell ved å dekorere den med ditt eget bilde så den også blir flott å ha stående hele desember.

Sjokoladejulekalenderen fylles med tre forskjellige typer sjokolade fra Ferrero®:

  • Ferrero® Rocher
  • Ferrero® Raffaello
  • Ferrero® Küsschen

Denne lekre sjokoladejulekalenderen er en sikker vinner hos de fleste voksne og den gjør seg godt som en helt spesiell oppmerksomhet til personer som fortjener en ekstra hilsen eller overraskelse. Når du dekorerer den med et personlig bilde og en kjærlig hilsen blir det en fantastisk gave som vil sørge for at det blir sendt varme tanker i din retning hver dag i hele desember når en ny luke åpnes.


Julekalender med bildene dine bak hver luke og på forsiden


Send tankene tilbake til året som har gått med en flott foto adventskalender fra POWER Fotoservice. Bak hver luke gjemmer det seg et nytt bilde, som er nøye plukket ut, og som vil skape store smil. Fotokalenderen er en fantastisk måte å dele bilder fra årets store begivenheter eller som viser barnas utvikling de siste 12 månedene.

Det er en supersøt og flott gave som er spekket med kjærlighet og er helt uten kalorier.


Julekalender med bildet ditt på forsiden og dine egne kalendergaver


Årets hyggeligste julekalender er den som både er personlig utenpå og inni. Med en fyll-selv julekalender fra POWER Fotoservice kan du, bak bildet ditt, gjemme søte, små gaver til hver dag i desember.

Gi for eksempel barna dine en kalender fylt med yndlingsgodteriet deres eller små pakker som overrasker hver morgen. Eller gjem en godbit til hunden bak hver luke og la også menneskets beste venn vite at det er jul. Du kan også gi kjæresten eller ektefellen den, helt klart, mest romantiske og omtenksomme julekalenderen som finnes ved å sette inn små, håndskrevne kjærlighetserklæringer eller gavekort (f.eks. til oppvask, matlaging, massage o.l.). Det vil garantert sette kjærestens julehjerte i brann.


Med en julekalender fra POWER Fotoservice kan du være på kundenes lepper hele desember


Dra julen inn i markedsføringen med en morsom og anderledes julekalender til kunder og samarbeidspartnere. Dekorer en julekalender med virksomhetens logo, bilde og navn på og bruk det som en liten ekstra firmagave som gleder og gjør hverdagen litt søtere, samtidig som merkevaren deres blir eksponert.

En annen idé er å sette inn QR-koder bak hver luke i fotojulekalenderen. Så kan kundene deres hver dag scanne en ny kode og få spesielle og eksklusive rabatter, kuponger eller gaver. Det er en morsom måte å pirre nysgjerrigheten hos kundene deres og samtidig sørge for at dere blir husket.


Del julegleden med POWER Fotoservice


Med en julekalender fra POWER Fotoservice er du garantert godt julehumør hos mottageren. Vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet og at du vil ha en god opplevelse med å designe din helt personlige julekalender. Skulle du likevel sitte inne med noen spørsmål kan du alltid kontakte kundeservicen vår på telefonnummer 21984433 eller skrive en e-mail til dem her.

Husk også å sjekke ut vårt store tilbud av andre fotoprodukter hvis du mangler inspirasjon til årets julegaver.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.