CEWE FOTOBOK > Fornøydgaranti
CEWE FOTOBOK - 100% Fornøydgaranti

CEWE FOTOBOK - 100 % Fornøydgaranti

Kjære kunde!

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med din CEWE FOTOBOK. Vi garanterer høyeste kvalitet og service – til enhver tid. Vår kundeservice er tilgjengelig for alle henvendelser vedrørende din bestilling.

Skulle du på et tidspunkt ikke være fornøyd, så kontakt oss innenfor tre uker etter du har mottatt din CEWE FOTOBOK. Fortell oss hvorfor du ikke er fornøyd, og sammen finner vi den løsningen som passer deg best. Vi lager din ordre gratis eller tilbakebetaler kjøpsprisen – mot returnering av fotoboken du ikke var fornøyd med

Når gjelder fornøydgarantien?
Vi garanterer deg en perfekt CEWE FOTOBOK av høyeste kvalitet. Hvis du på tross av passende håndtering innenfor tre uker etter mottagelsen oppdager en grunn til å være misfornøyd, lager vi din ordre på nytt eller tilbakebetaler kjøpsprisen. Tilfredshetsgarantien gjelder ved kjøp av opp til 3 CEWE FOTOBØKER. Bestiller du flere enn 3 CEWE FOTOBØKER anbefaler vi at du bestiller et prøve-eksemplar først.

Hvilke mulige former for returforsendelser finnes?
Hvis du har mottatt din CEWE FOTOBOK pr. post og ikke er helt fornøyd, kontakt oss da pr. mail. Vi gir informasjon om returadresse og saksnummer. Etter at vi har mottatt din retursending foretar vi en vurdering med sikte på en ny fremstilling, eller vi betaler tilbake kjøpsprisen - alt etter ditt ønske.

Hvis du har hentet din CEWE FOTOBOK i en butikk og ikke er helt fornøyd, så vennligst returner ordren til personalet i den samme butikken som du hentet fotoboken i. Etter at vi har mottatt din retursending fra butikken lager vi ordren på nytt eller tilbakebetaler kjøpsprisen – Det velger du. Ønsker du en ny fremstilling av din CEWE FOTOBOK vil den etter kort tid ligge klar til avhentning i butikken. Dersom du ønsker å få tilbakebetalt kjøpsprisen, foregår dette i den samme butikken.

Hvor lenge gjelder returretten?
Innenfor tre uker etter mottagelsen av din CEWE FOTOBOK har du mulighet til å returnere fotoboken og fortelle oss hvorfor du ikke er helt fornøyd.
Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Dine ufravikelige rettigheter etter loven berøres ikke av garantien.Kontaktmuligheter
Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice pr. e-post.

 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.