CEWE FOTOBOK > Formater

CEWE FOTOBOK – se vårt utvalg av formater

CEWE FOTOBOG
CEWE FOTOBOK Stor

CEWE FOTOBOK Stor

CEWE FOTOBOK stor er våre kunders favoritt. Det er kanskje fordi du kan velge mellom fem papirkvaliteter, som for eksempel digitaltrykk med høyglansforedling?
fra 169,00 kr*
STOR PANORAMA

STOR PANORAMA

Vår CEWE FOTOBOK stor fås også i tverrformat. For at dine vakreste feriebilder eller landskapsmotiver skal komme til sin rett, er dette det perfekte formatet.
fra 219,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL i formatet på 30 x 30 cm er på grunn av sin flotte kvadratiske form misunnelseverdig. Gled deg til å se bildene dine stråle!
fra 399,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

Dine viktigste begivenheter fortjener å bli foreviget på vakreste vis. Med en CEWE FOTOBOK XXL er du sikker på at de beste bildene dine blir presentert på en unik måte.
fra 499,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL Panorama

CEWE FOTOBOK XXL Panorama

Vår CEWE FOTOBOK XXL finnes også i panoramaformat, så du alltid kan se tilbake på de spesielle øyeblikkene i livet ditt.
fra 549,00 kr*
CEWE FOTOBOK Kvadratisk

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Gir plass til at du kan utfolde kreativiteten din, og samtidig praktisk å ha med i håndveska: Forelsk deg i det kvadratiske formatet på 21 x 21 cm.
fra 149,00 kr*
CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Størrelse: ca. 19 x 15 cm. Ønsket vårt er å gi deg god plass til å designe boken, så de fantastiske bildene dine kommer til å se helt fantastiske ut.
fra 129,00 kr*
CEWE FOTOBOK Liten

CEWE FOTOBOK Liten

Smart format: Vår CEWE FOTOBOK liten passer med sine 14 x 13 cm i enhver håndveske, så du alltid er klar til å vise den til familien og vennene dine.
fra 79,00 kr*
CEWE FOTOBOK Mini

CEWE FOTOBOK Mini

Fra barnebursdager til familieutflukter: Med sitt praktiske tverrformat er CEWE FOTOBOK mini perfekt til yndlingsbildene dine.
fra 79,00 kr*
Kids

CEWE FOTOBOK Kids

Babyboken fra CEWE måler 14 x 14 cm og har 22 sider. Barnet ditt kan trygt bla i bokens tykke sider – og samtidig se på fine bilder av seg selv og familien.
219,00 kr*
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.