Bilder

Fremkall bilder i høy kvalitet på nettet

Se våre mange fotoprodukter

Fremkalling av dine digitale bilder

Fremkalling av dine digitale bilder

Fremkalling av bilder online, fotosett, retro prints m.m

fra 0,89 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesign har fått stor etterspørsel, og disse Retro Prints er utformet i denne stilen. Det vakre vintage-uttrykket blir et dekorativt innslag i hjemmet ditt.
fra 139,00 kr*
Forstørrelse på fotopapir

Forstørrelse på fotopapir

Bilder printet på fotopapir gir strålende farger, stor lysbestandighet og høy fremkallingskvalitet.
fra 9,90 kr*
Art Prints

Art Prints

De beste bildene dine vakkert iscenesatt

FOTOSETT

FOTOSETT

Bilder printet i sett. Fine å bruke til f.eks. søknader, bildecollage eller for å gi bort. Fås i tre forskjellige formater som hver inneholder 6 eller 8 bilder.
fra 9,00 kr*
DITT BILDE BAK AKRYLGLASS

DITT BILDE BAK AKRYLGLASS

Bilder som printes bak akrylglass får en spesiell glans og fargedybde. Stativet som følger med gjør at bildet kan stilles opp hvor det måtte passe.

fra 99,00 kr*
PERSONLIGE FOTOKLISTREMERKER

FOTOKLISTREMERKER

Fremkall bildene dine på klistremerker som kan brukes over alt. Velg mellom sett på 4, 6 eller 8 fotoklistremerker. Printes på luksusfotopapir..

fra 33,00 kr*

Fremkall bilder i høy kvalitet – raskt og enkelt


Hos POWER Fotoservice kan du fremkalle dine digitale bilder, så du kan få dem i hånden som lekre kvalitetsbilder. Du velger selv bildenes format, og med priser fra 89 øre pr. stk kan alle være med.Vær oppmerksom på størrelsesforholdet på bilder

Ditt kameras innstillinger og dine eventuelle beskjæringer av bildene avgjør hvordan bildene blir fremkalt. Sideforholdet (lengde x bredde) på de digitale bildefilene bevares når du bestiller bildene dine, så det er derfor sideforholdet som avgjør om bildene dine blir f.eks. 10x13 cm eller 10x15 cm når de fremkalles.
De aller fleste digitalkameraer er innstilt til å ta bildet i sideforholdet 3:4. Dette kan endres manuelt til for eksempel 2:3, som er det typiske formatet på et analogt bilde.I fotoprogrammet vårt kan du beskjære bildene dine så de får et fast sideforhold

I fotoprogrammet vårt kan du velge at bildene dine skal ha et helt fast format, og dermed beskjære bildet hvis det er for langt eller for kort til et standardformat. For å få et fast format markerer du bildene hvor formatet skal endres, og velger deretter ”Klassisk bildeformat”. Bilder som endres fra 10 x 13 cm til 10 x 15 cm beskjæres i topp og bunn i fotoprogrammet, og den delen av motivet som faller bort ved fremkallingen av bildene markeres med et rødt skravert felt.Mange muligheter for fremkalling

Mange velger den tradisjonelle fremkallingen av bilder, men hos POWER Fotoservice har du også mange andre muligheter. Lag f.eks. et fotosett til bruk av portrettbilder, klistremerker til de håndskrevne kortene og hilsnene, eller lag dine helt personlige kjøleskapsmagneter med bildene fra ferien.Vi er alltid klare til å hjelpe

Hvis du har noen spørsmål til bestillingen av bildene dine, er du alltid velkommen til å kontakte oss på mail: power@onlinefotoservice.no eller på tlf. 2198 4433 på hverdager mellom kl. 8.30 og 18.00 samt søndager mellom kl. 15.00 og 21.00.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.